Shadowhunters 2.évad 2.rész

Mivel egyéb elfoglaltságaim mellett nem volt időm megírni a rész értékelését,így csak most jutottam el ehhez a feladathoz.

Mit is mondhatnék. Tudom, hogy a helyes érzés az lenne, hogy sajnálom Clary-t, de valahogy még mindig nem megy ez a dolog. Nem fogok hazudni, valami már kezd beindulni nálam érzelmi szinten, de még mindig nem az a dolog, hogy most feltétlen szükségem van arra, hogy tudjam mi történik vele, még mindig tökéletesen élvezni tudnám a részt nélküle. 

Az egyik kedvenc részem az epizódban Simon és Magnus kalandjai voltak. Szerintem nagyon jó párost alkotnak ők ketten (de nem olyan értelemben). Tudom hogy még korai a kijelentés, de megérdemelnének egy spin-offot ők ketten. 

shadowh_2x2_1.bmpA másik kedvenc részem természetesen a Lightwood testvérekhez kapcsolódik. Ne szórakozz Izzyvel, mert megbánod. Nem vagyok túlságosan nagy Clary rajongó, és Alec a kedvenc szereplőm, de az a stílus, amit Clary felé tanúsított az egész részben egy kicsit már nekem is sok volt. De még mindig nem annyira mint a "drága" Joselyn ügyes-bajos dolgai.

Ha választani kellene egy sorozatot, ahol ki nem állhatom a szereplők szüleit, akkor gondolkodás nélkül ezt a sorozatot mondanám. Tény, hogy egy picit ijesztő volt a fekete szemű kis Jonathan (pont a Winchestereknek való feladat, és egy jó kis cross-over epizód), de csak ezért megölni, ahelyett hogy esetleg valamilyen gyógymódot találna rá.

Az utolsó percek eléggé izgalommal teliek voltak. Még egy kicsit Jace-ék hogyléte is érdekelt, de a legjobban Alec miatt aggódom. Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baja, mert ha igen Jocelyn felkerül a Halállistámra (igen, van Halállistám).screenshot_2017-01-10-17-40-33.png