10 könnyfakasztó pillanat a Supernaturalban

A Supernatural az egyik olyan olyan sorozat, amit azért szeretek, mert megvan benne minden. Néha halálra nevetem magam, néha sírok és néha még a szívem is megszakad annyi érzelem van az adott pillanatban. Most kiválasztottam 10 olyan pillanatot, amit nem bírok végignézni anélkül, hogy egy könnycsepp le ne gördülne az arcomon. Az egyes szereplők halála nem szerepel ezen a listán, azok mind egy külön listára kerültek fel. Vigyázat, spoileres részek következnek!

 

X. 10.évad 11.rész - There's No Place Like Home 

Charlie szinte a fiúk kishúgává vált az évek során. Számomra úgy tűnik egy picivel szorosabb kötelék fűzi őt Deanhez, mint Samhez (nem hiába, Dean mindeki kedvence). Mindezek után Dean Kain pecsétjének hatása miatt csúnyán összeverte őt, de hiába, Charlie nem tud haragudni Deanre.

 

IX. 11.évad 16.rész - Safe House

A Supernatural-ban még akkor is visszatérsz, ha már évekkel ezelőtt meghaltál. A srácok egy érdekes ügybe keveredtek, akárcsak a múltban Bobby és Rufus. Hála ennek az ügynek Dean újra láthatta Bobbyval, még ha csak egy pillanatra is. 

 

VIII. 11.évad 20.rész - Don't Call Me Shurley

Ez volt az a rész, aminek beszélő címe volt számomra, csak megerősítette, azt amit már eddig is tudtam. Az a dal, amelyet az emberek megmentése alatt adott elő Chuck egyszerűen könnyfakasztó volt. 

 

VII. 1.évad 9.rész - Home

Sam és Dean visszatérnek régi családi házukhoz Sam látomása nyomán. A házban egy kopogószellem "lakik", akit egy régi ismerős segítségével sikerül elűzni. Ez az ismerős Mary szelleme, aki még a fiait is megmenti. 

 

VI. 10.évad 5.rész - Fan Fiction

Mikor megtudtam a rész tartalmát, hogy musical készül a srácok életén alapuló könyvből, arra számítottam, hogy majd végig fogom nevetni az egészet. Az elején még így volt, de a végén, a himnusz alatt, nem tudtam megállni könnyek nélkül.

 

V. 1.évad 12.rész - Faith

Dean majdnem belehalt az egyik vadászatba, de egy csodatévőnek hála meggyógyult. Megismerkedett egy Layla nevű nővel, akinek szintén csodára lett volna szüksége, de ezt sajnos már nem kaphatta meg. 

 

IV. 9.évad 7.rész - Bad Boys

Dean esélyt kapott gyerekkorában egy normális életre, vadászat és szörnyek nélkül, de mindezt feláldozta, csak azért hogy vigyázzon a kis Sammy-re. 

 

III.  11.évad 21.rész - All in the Family

A rész számomra tele volt érzelmes pillanatokkal, még Metatron is - akit már éppen kezdtem megkedvelni - feláldozta magát. Az első könnycsepp Kevin visszatérése volt, és rögtön ezután Jensen megint "átírta" a forgatókönyvet, így elkerülhetetlen volt a sírás. 

 

II. 6.évad 21.rész - Let It Bleed

Dean túlságosan is sok mindent áldozott már fel ezért az életért. Lisa és Ben mellett egy újabb esélyt kapott a normális életre, de sajnos a régi élete utolérte, és ezzel veszélybe sodorta a szeretteit. Hogy megvédje őket kitöröltette magát az emlékeikből. Kevesen lettek volna képesek ekkora áldozatra. 

  

I. 10.évad 22.rész - The Prisoner

Csaknem végigbömböltem az egész részt. Charlie temetése alatt is már a könnyeimet törölgettem, majd Dean leépülésére utána egyáltalán nem találok szavakat. A végső döfés számomra az a bunker majdnem leégetése volt. Végre oly sok év után találtak egy helyet, amit az otthonuknak hívhatnak, és most ezt is tönkre akarják tenni? Ami utána jött, a harc Dean és Cas között, az csak hab volt a tortán.